Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €
do -12%

Cub Cadet LT1 NS96

Šifra: 23187
Blagovna znamka: Cub Cadet

Vsestranski vrtni traktor s stranskim izmetom Cub Cadet LT1 NS96 je primeren za košnjo manjših površin. Optimalne rezalne rezultate doseže tudi na zahtevni površini.

Preberite več
Blagovna znamka: Cub Cadet
Moč motorja (kw): 7,8
Ročni menjalnik: da
Stranski/zadnji izmet: DA
Širina košnje (cm): 96
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
2.099,00 € 1.849,01 €

Cub Cadet LT serija traktorskih kosilnic je izjemno vsestranska. Traktor odlikuje hitrejše pokrivanje večjih površin, s stranskim izmetom pa se odpravi potreba po zaustavljanju in praznjenju koša.Zahvaljujoč 96 cm širini košnje in močnemu motorju Cub Cadet lahko s traktorjem v eni uri pokosite kar 4.000 m2 zelenice. S traktorjem lahko kosite tudi po boljši trati in bo zaključek še vedno fantastičen. Pri končnem finem zaključku pripomoreta dve ostri rezili in izbira petih višin rezanja – od 30 do 95 mm.Traktorska kosilnica s stranskim izmetom Cub Cadet je narejena za dolgo življenjsko dobo in udobno delo. Sprednja os je narejena iz robustnega jekla, kakor tudi traktorski okvir. Menjalnik je ročni s šestimi hitrostmi naprej in nazaj. Krog obračanja tega traktorja je 46 cm. Če kosite več ur hkrati pa veste, kako pomembno je pri delu udobje. Model Cub Cadet LT1 NS96 ima udoben sedež, prav tako je nameščen mehak volan s tremi kraki.

Način košnje: Stranski izmet

Proizvajalec motorja: Cub Cadet OHV

Moč: 7.8 kW @ 2800 o/min

Način mazanja motorja: Polno tlačno z oljnim filtrom

Prostornina rezervoarja za gorivo: 3.8 L

Tip menjalnika: Ročni (6 hitrosti)

Širina košnje: 96 cm

Vožnja: Krmiljenje s pedali

Višina košnje: min - max 30 - 95 mm

Vodilna kolesa: 2

Vklop rezil: Ročni

Teža: 150 kg

Lastnosti: Jeklena sprednja os, nagibanje enodelnega pokrova, žarometi, zaklepanje pedala zavore, nevtralni zagon, nizek udoben sedež

Sistemi košnje: čep za mulčenje, zbirna košara

Podgrad Murska Sobota Lenart
Cub Cadet LT1 NS96