Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Husqvarna R 213C

Šifra: 10445
Blagovna znamka: Husqvarna

Učinkovit Rider s 94 cm kosilno enoto Combi, ki zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip® ali izmetom nazaj. Primeren za domače uporabnike, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in perfektne rezultate dela čez vso leto. Edinstven sistem zglobnega krmiljenja in spredaj nameščena kosilna enota zagotavljajo intuitivno upravljanje, izvrstno dostopnost tudi v najmanjši kotiček in odličen pregled nad delovnim območjem. Za optimalno izkoriščenost stroja čez vso leto ga lahko enostavno opremite tudi z različnimi priključki kot so snežna deska, prikolica, česalo, prezračevalnik in trosilnik. Z dodatnimi lastnostmi kot so s pedali krmiljen hidrostatičen menjalnik, lahko dostopni krmilni elementi in servisni položaj kosilne enote postaneta delo s strojem in vzdrževanje užitek.

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Moč motorja (kw): 6,6
Širina košnje (cm): 94
Razpoložljivost:
Ni na zalogi

BioClip® (mulčenje)

BioClip® (mulčenje) zagotavlja izjemne rezultate košnje na pogosto košenih površinah. Trava se seseklja na majhne koščke, ki hitro razpadejo in potem služijo kot naravno gnojilo.

Vsestranska raba

Različna kosišča in veliko drugih priključkov naredijo naše Riderje vsestranske stroje, ki jih lahko uporabljate čez celo leto.

Servisni položaj

Servisni položaj kosišča olajša čiščenje in servis.

Zagonski sistem Turn key start

Za zagon je potrebno samo obrniti ključ ne glede na vremenske razmere.

Motor Briggs & Stratton Intek 3125 344 cm³
Moč 6.6 kW-9 KM
Kosišče         Combi 94 (94cm)
Teža 244 kg
Načini košnje Mulčenje, izmet

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna R 213C