Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Husqvarna R 216T AWD

Šifra: 24298
Blagovna znamka: Husqvarna

Zmogljiv Rider s pogonom na vsa kolesa, ki se lahko opremi s 94 ali 103 cm Combi kosilno enoto, ki zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip® ali izmetom nazaj. Posebej primeren za uporabnike, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji.

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Širina košnje (cm): 94-103
Štirikolesni pogon: DA
Zaloga: Na zalogi

K izdelku lahko dodate tudi:

Cena:
1.149,00 €
Cena:
1.269,00 €
Razpoložljivost:
Ni na zalogi

Zmogljiv Rider s pogonom na vsa kolesa, ki se lahko opremi s 94 ali 103 cm Combi kosilno enoto, ki zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip® ali izmetom nazaj. Posebej primeren za uporabnike, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji. Edinstven sistem zglobnega krmiljenja in spredaj nameščena kosilna enota zagotavljajo intuitivno upravljanje, izvrstno dostopnost tudi v najmanjši kotiček in odličen pregled nad delovnim zmogljivim območjem. Pogon na vsa kolesa občutno olajša vožnjo po neravnem in spolzkem terenu. Z dodatnimi lastnostmi kot so s pedali krmiljen hidrostatičen menjalnik, lahko dostopni krmilni elementi in samodejni vklop kosilne enote postane košnja užitek. Servisni položaj kosilne enote za lažje čiščenje in vzdrževanje. Ta Rider pa zmore še več kot samo košnjo trave - za optimalno izkoriščenost stroja čez vso leto ga lahko enostavno opremite tudi z različnimi priključki kot so snežna deska, prikolica, posipalnik ... Cena vključuje Rider brez kosilne enote

Pogon na vsa kolesa (AWD)

Pogon na vsa kolesa (AWD) zagotavlja oprijem koles na neravnih, mokrih in spolzkih površinah ter pobočjih. AWD samodejno prilagodi moč na posamezno kolo glede na pogoje tal.

Krmiljenje zadnje preme

Edinstven sistem krmiljenja zadnje preme omogoča premikanje koles pod zadnjim delom stroja. Rezultat je izjemna manevrirnost in zelo majhen obračalni krog.

Zagonski sistem Turn key start

Za zagon je potrebno samo obrniti ključ ne glede na vremenske razmere.

Nastavljiv volan

Po višini nastavljiv volan za večje udobje in ergonomijo.

 Varianta motor Briggs & Strattion

Motor Briggs & Strattion 7160 V-Twin 656ccm
Moč 9,9kW - 13,5KM
Kosišče

Combi 94 ali Combi 103

Teža 226kg
Načini košnje Mulčenje, izmet

 

 Varianta motor Husqvarna

Motor Husqvarna 586ccm
Moč 11,3kW - 15,37KM
Kosišče Combi 94 ali Combi 103
Teža 225kg
Načini košnje Mulčenje, izmet

 

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna | Briggs & Strattion | 94-103 | Da
Husqvarna | Husqvarna | 94-103 | Da