Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

O nas

Podjetje Geder d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo. Z začetkom v garaži domače hiše je zraslo v zdravo podjetje s tremi fizičnimi poslovalnicami in zaposluje več kot 15 ljudi. Ukvarjamo se s prodajo in servisiranjem gozdarske in vrtne mehanizacije. Smo največji Slovenski trgovec Cub Cadet leta 2020 in eden izmed večjih trgovcev znamke Husqvarna. Smo dobitnik zlate bonitete odličnosti AAA. Sponzoriramo več slovenskih športnikov in društev.

V Sloveniji smo med prvimi začeli s prodajo in montažo robotskih kosilnic. Dandanes imamo že preko 1400 zaključenih projektov.

Naša konkurenčna prednost je dobra založenost z nadomestnimi deli in lasten servis strojev iz prodajnega programa. Imamo veliko novozgrajeno centralno skladišče in manjša v posameznih poslovalnicah.

Vedno se vam trudimo ponuditi kar največ za vaš denar. Zavedamo se, da je dober kader odločilnega pomena za uspeh podjetja, zato se naše osebje redno udeležuje vseh izobraževanj. Na podlagi tega vam lahko strokovno svetujemo in poiščemo primeren stroj za vas.