Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €
do -22%

Husqvarna 340i

Šifra: 11108
Blagovna znamka: Husqvarna

Brez baterije in polnilnika. Zmogljiva in vsestranska verižna žaga. Husqvarna 340i je zmogljiva in lahka, vsestranska, akumulatorska verižna žaga primerna za različna dela kot so sečnja, kleščenje, priprava drv ali tesarstvo. Ozko telo omogoča, da je center težnosti blizu ročajem, zato je žaga pri delu izjemno lahka in ste zelo okretni. Nizek nivo tresljajev in hrupa.Premišljeno zasnovan uporabniški vmesnik pa med drugim zelo enostavno prikazuje na ročaju tudi status akumulatorja. Standarden napenjalnik verige. Enostavna za rabo tako z izmenljivim kot nahrbtnim akumulatorjem.

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Zaloga: Na zalogi

K izdelku lahko dodate tudi:

Cena:
136,00 € 119,68 €
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
539,00 € 419,02 €
ali
  • 3 x 152,05 €
  • 6 x 76,88 €
  • 12 x 39,30 €
  • 24 x 20,53 €
  • 36 x 14,29 €
  • 48 x 11,18 €

savE™

Glede na pogoje dela lahko izbirate med običajnim načinom dela in funkcijo savE™ za maksimalen čas delovanja. Ne glede na izbiro boste vedno dosegli popoln rezultat.

Brezkrtačni motor

Visoko razmerje med navorm in težo za večjo učinkovitost in zanesljivost, manj hrupa in daljša življenjska doba stroja.

Ročni napenjalnik verige

Hitro in enostavno napenjanje verige oz. montaža meča brez kakršnegakoli orodja.

Hitro odpiranje prokovčka rezervoarja

Hitro in enostavno odpiranje prokovčka rezervoarja

Svoboda brez kabla

Brez bencina, brez hrupa motorja, brez emisij in potrbno je samo pritisniti na gumb. Zmogljiv 36V Li-ionski akumulator je izdelan za zanesljivo, dolgotrajno rabo in se lahko enostavno vedno znova in znova napolni.Asortiman Husqvarna akumulatorskih strojev ponuja okoljsko osveščenim uporabnikom vse od trimerja, verižne žage in škarij za živo mejo.

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem Husqvarna ponuja široko paleto možnosti, od lahkih vgrajenih akumulatorjev do nahrbtnih akumulatorjev. Akumulatorji v našem sistemu so narejene za dolgotrajno uporabo, hitro se polnijo in še hitreje zamenjajo za neprekinjeno uporabo. Naš akumulatorski sistem omogoča prilagodljivo uporabo v različnih strojih Husqvarna, zato boste vedno našli prilagojeno akumulatorsko rešitev, ki bo popolnoma ustrezala vaši nalogi.

Napetost akumulatorja 36V
Hitrost verige 15 m/s
Meč 3/8p /1.1 /35 cm
Teža 2,8 kg

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna 340i