Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €
do -10%
Husqvarna 535iRXT

Husqvarna 535iRXT

Šifra: 8765
Blagovna znamka: Husqvarna

Brez baterije in polnilnika. Husqvarna 535iRXT je robustna, visoko zmogljiva akumulatorska kosa. Dodatno je zaradi izjemne uravnoteženosti in majhne teže in robustnosti in primerljive moči s 35 cm3 bencinskimi stroji, optimalna za polno profesionalno rabo. E-TORQ motor in 45 cm premer košnje zagotavljata moč in zmogljivos, ki jo potrebujete, da je delo opravljeno hitro in s čim manj napora. Integrirana povezljivost poenostavi spremljanje statistike rabe, zgodovine servisov, zadnja lokacija rabe itd v Husqvarna Fleet Services™ aplikaciji. Kotni prenos in ostale vitalne komponente stroja so prevzete od primerljivih bencinskih kos. Zato sta sta tudi nosilec ročaja in vpetje motorja izdelana iz magnezija. Nož za travo in kosilna glava ErgoFeed™ sta del standarne opreme

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Zaloga: Na zalogi
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
799,00 € 719,10 €
ali
  • 24 x 34,20 €
  • 36 x 23,75 €
  • 48 x 18,55 €
  • 3 x 254,36 €
  • 6 x 128,53 €
  • 12 x 65,62 €

Izjemna rezalna zmogljivost

Zahvaljujoč edinstvenemu motorju, z velikim navorom, ki ga je Husqvarna razvila popolnoma na novo in dolžini rezalne vrvice je zmogljivost te akumulatorske kose primerljiva klasični kosi s 35 ccm bencinskim motorjem.

Integrirana povezljivost

Stroje z vgrajenim povezovalnim modulom je mogoče enostavno povezati s Husqvarna Fleet Services ™. Omogoča vam ogled zadnje znane lokacije vsakega stroja, njene statistike uporabe in zgodovine storitev - in še veliko več. To tudi olajša posodobitve vdelane programske opreme naprave, tako da je vedno združljiva z najnovejšimi funkcijami Husqvarna Fleet Services ™.

ErgoFeed™

Funkcija ErgoFeed ™ vam omogoča, da s preprostim pritiskom na gumb, ki se nahaja na desnem ročaju, napolnite nitko za košnjo. To zmanjšuje tveganje nenamernega polnjenja in zmanjšuje porabo trimerja. Trim glava ErgoFeed ™ je zasnovana z zelo malo gibljivh delov, zaradi česar je robustna in trpežna.

3-hitrostni način

3-hitrostni način vam omogoča, da povečate čas delovanja s prilagajanjem izhodne moči trenutnim delovnim pogojem.

Napetost akumulatorja 36V
Št. vrtljajev - prosti tek (od - do) min 8200 vrt/min
Širina reza 420 mm
Hrup 92.6 dB(A)
Teža /

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna 535iRXT