Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €
do -14%
Husqvarna Automower 535 AWD

Husqvarna Automower 535 AWD

Šifra: 24286
Blagovna znamka: Husqvarna

Napredna, učinkovita in robustna robotska kosilnica s vsekolesnim pogonom za profesionalno uporabo. Obvladuje razgibane in grobe terene ter pobočja do 3.500 m², na kateri se zlahka umika oviram tudi na strminah z naklonom do 70 %. Prilagojena za javne instalacije s poenostavljenim nadzorom za enostavno interakcijo. Opremljena s profesionalnim vmesnikom za enostavno komunikacijo. Tehnologija Ultrasonic, daljinsko upravljanje in nadzor s pomočjo storitve Husqvarna Fleet Services™

 

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Delovno območje: 0-3500
Štirikolesni pogon: DA
Zaloga: Na zalogi

K izdelku lahko dodate tudi:

Cena:
239,00 € 215,10 €
Cena:
od 24,34 €
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
5.799,00 € 4.987,14 €
ali
  • 18 x 275,69 €
  • 24 x 206,77 €
  • 36 x 156,08 €
  • 48 x 121,73 €

Automower® vsekolesni pogon

Automower® AWD z vsekolesnim pogonom za košnjo na najzahtevnejših površinah. Ker lahko kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70 % (35°), zagotavlja popolne rezultate tudi na najzahtevnejših razgibanih zelenih površinah in pripomore izboljševanju varnosti delovnega okolja.

Edinstvena okretnost

Automower® AWD modeli so zasnovani z edinstvenim oblikovanim ohišjem, z odlično okretnostjo za kompleksne in strme vrtove. Zadnji del telesa se lahko zasuče, kar omogoči lažjo košnjo na strmih pobočjih.

Husqvarna Fleet Services™

Možnost nadzora in upravljanja večih kosilnic z vašim pametnim telefonom, tablico ali prenosnim računalnikom. Vedno lahko spremljate status ali natančno lokacijo nahajanja vaših kosilnic in jim pošljete ukaz za pričetek ali zaustavitev košnje ali jih pa samo pošljete v polnilno postajo pred nevihto. Enostavna prilagoditev nastavitev in višine košnje. V primeru kraje pa prejmete alarm in kosilnico lahko sledite - od koderkoli.Vključno z 10 letnim prenosom mobilnih podatkov. Standard na seriji 500, opcija na X-line modelih. Husqvarna Fleet Services™ deluje tudi skupaj z vsemi stroji, ki so opremljeni s HFS senzorji.

Pro uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik, prilagojen za profesionalno delo, kar pomeni, da vse nastavitve in kontrole upravljate na daljavo z aplikacijoza pametne telefone, z osebnim računalnikom alitablico. Nadzor nad izdelkom zLED indikatorjem stanja in funkcionalnost START / STOP, poenostavlja uporabo za neizkušene uporabnike in zmanjšuje škodo v primeru vandalizma.

Z GPS podprta navigacija

Integriran GPS sistem si ustvari načrt vrta vključno s potekom mejnega kabla. Husqvarna Automower® tako registrira katere dele vrta je že pokosil in si tako prilagodi vzorec košnje. S tem se optimizira košnja in zagotovi odlične rezultate košnje.

Izjemna na strmih pobočjih do 70 %

Velika kolesa zagotavljajo stabilen oprijem tudi na spolzkih pobočjih. Kosi na strmini z naklonom do 70 %.

Trije vodilni kabli - PATENT

Trije vodilni kabli zmanjšajo čase iskanja polnilne postaje na res velikih, kompleksnih ali na več delov razdeljenih vrtovih.

FOTA - Firmware-Over-The-Air

S sistemom FOTA (posodobitev vdelane programske opreme prek mobilnega omrežja) lahko sami posodobite vdelano programsko opremo robotske kosilnice Automower®. Vdelana programska oprema se v kosilnico prenese prek mobilnega omrežja.

Tipka PARK na polnilni postaji - PATENT

Kosilnico enostavno pokličete v polnilno poitajo s pritiskom na tipko PARK na polnilni postaji. Posebej priročna funkcija na javnih površinah, ko so nogometna in golf igrišča ipd.

Maks. zmogljivost košnje 3500 m²
Zmogljivost košnje na uro 146m²/h
Naklon  do 70%
Čas polnjenja  30min
Čas košnje 100min
Hrup 62 db(A)
Bluetooth Da
Connect Da

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna Automower 535 AWD