Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €
do -10%
Husqvarna Automower 550 EPOS

Husqvarna Automower 550 EPOS

Šifra: 27659
Blagovna znamka: Husqvarna

Nova robotska kosilnica z EPOS tehnologoijo - natančno satelitsko pozicioniranje, kabli niso potrebni!

 

Ob naši montaži 10% popust! Montaža in inštalacijski material se plača po aktualnem ceniku. Ponudba za montažo se naredi po predhodnem ogledu.

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Delovno območje: 0-5000
Zaloga: Na zalogi

K izdelku lahko dodate tudi:

Cena:
1.049,00 € 944,10 €
Cena:
249,00 € 224,10 €
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
5.759,10 €

Husqvarna EPOS tehnologija

Navidezne meje s satelitsko tehnologijo z natančnostjo do 2-3 cm. Brez omejitvenih kablov, kar pomeni nova stopnje robustnosti in prilagodljivosti z neprimerljivimi možnostmi pri programiranju. Omogoča določitev več delovnih področij z različnimi časovniki in nastavitvam, kot npr. lahko ustvarite območja za začasno bivanje in vnaprej določene prometne poti za prožnejšo postavitev polnilne postaje.

EPOS smernice

Husqvarna Automower® samodejno izračuna najučinkovitejšo pot do priklopne točke polnilne postaje in od nje. Spreminjala bo svojo pot na travniku, da se izogne ​​sledem.

Husqvarna Fleet Services™

Možnost nadzora in upravljanja večih kosilnic z vašim pametnim telefonom, tablico ali prenosnim računalnikom. Vedno lahko spremljate status ali natančno lokacijo nahajanja vaših kosilnic in jim pošljete ukaz za pričetek ali zaustavitev košnje ali jih pa samo pošljete v polnilno postajo pred nevihto. Enostavna prilagoditev nastavitev in višine košnje. V primeru kraje pa prejmete alarm in kosilnico lahko sledite - od koderkoli.Vključno z 10 letnim prenosom mobilnih podatkov. Standard na seriji 500, opcija na X-line modelih. Husqvarna Fleet Services™ deluje tudi skupaj z vsemi stroji, ki so opremljeni s HFS senzorji.

Pro uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik, prilagojen za profesionalno delo, kar pomeni, da vse nastavitve in kontrole upravljate na daljavo z aplikacijoza pametne telefone, z osebnim računalnikom alitablico. Nadzor nad izdelkom zLED indikatorjem stanja in funkcionalnost START / STOP, poenostavlja uporabo za neizkušene uporabnike in zmanjšuje škodov primeru vandalizma.

appDrive - vožnja z upravljanjem na daljavo

S pametnim telefonom olajšajte upravljanje izdelka - v Automower® Connect aplikaciji. Uporabite appDrive pri definiranju zemljevida EPOS ali pri vožnji izdelka med območji, ki jih ni treba obdelati.

Premaguje zahteven teren

Velika kolesa z grobim profilom zagotavljajo izvrsten vlek tudi na spolzkih površinah. Kosilnica premaguje naklone do 45%.

FOTA - Firmware-Over-The-Air

S sistemom FOTA (posodobitev vdelane programske opreme prek mobilnega omrežja) lahko sami posodobite vdelano programsko opremo robotske kosilnice Automower®. Vdelana programska oprema se v kosilnico prenese prek mobilnega omrežja.

Automower® Connect

Z Automower® Connect imate popoln nadzor nad vašo robotsko kosilnico in pregled statusa na vašem pametnem telefonu. Tako lahko vašo robotsko kosilnico pošljete kosit, zaustavite, pošljete v polnilno postajo ter preverite in prilagodite nastavitve košnje,prav tako pa prejmete opozorila in lahko sledite svoji kosilnici v primeru kraje – kjerkoli že ste.

Odporen na različne vremenske razmere

Automower® je lahko vedno zunaj saj je bil razvit in izdelan tako, da dela sam pravilno in brez nadzora ne glede na vremenske razmere.

Maks. zmogljivost košnje 5000 m²
Zmogljivost košnje na uro 208m²/h
Naklon  do 45%
Čas polnjenja  60min
Čas košnje 210min
Hrup 61 db(A)
Bluetooth Da
Connect Da

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna | 0-5000 | Z Montažo
Husqvarna | 0-5000 | Brez Montaže