Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Husqvarna P 525DX s kabino

Šifra:
Blagovna znamka: Husqvarna

Zmogljiv dizelski rider s tovarniško vgrajeno kabino ponuja neprekosljivo vodljivost in produktivnost tako na zapletenih kot na ozkih območjih. Komercialen menjalnik zagotavlja brezkompromisen oprijem in stabilnost na pobočjih. Zaradi kompaktnih velikosti je stroj primeren tako za stacionarno kot mobilno uporabo v občinah, pri gradbenih izvajalcih, stanovanjskih podjetjih itd. Položaj rezalne enote vam daje popoln pregled vašega delovnega območja in omogoča delo pod grmovjem in klopi, pa tudi blizu ograj in sten za košnjo. V tem riderjui so bili uporabljeni trajni sestavni deli za večjo vzdržljivost in manj časa zastoja. Priključki, kot so večnamenska lopata, pometalna krtača, snežni plug in vozniška kabina, naredijo vaš Rider celoleten stroj. P 525D je po želji lahko opremljen s 132 ali 155 cm rezalnim krovom. Opremljen s hidravličnim kompletom, LED delovnimi lučmi, uličnimi lučmi, protiutežjo, grelnikom itd. Kabino lahko enostavno odstranite iz šasije, če kabina poleti ni potrebna. Struktura ROPS je integrirana v kabino. Cena brez kosilne enote.

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Moč motorja (kw): 17,8
Širina košnje (cm): 132-155
Štirikolesni pogon: DA
Izdelek je na voljo samo z osebnim prevzemom.
Razpoložljivost:
Ni na zalogi
Cena:
35.175,00 €

Dizelski motor Kubota

Visoko zmogljiv 3-valjni dizelski motor Kubota s polnim tlačnim mazanjem. Motor združuje gospodarno porabo goriva z izjemno zmogljivostjo, navorom in nizkimi emisijami.

Pogon na vsa kolesa (AWD)

Pogon na vsa kolesa (AWD) zagotavlja oprijem koles na neravnih, mokrih in spolzkih površinah ter pobočjih. AWD samodejno prilagodi moč na posamezno kolo glede na pogoje tal.

Izjemne zmožnosti vožnje po pobočjih

Zelo nizek center težnosti v kombinaciji z zmogljivim AWD pogonom na vsa kolesa, zagotavlja izjemno stabilnost na pobočjih.

Servo volan

Robusten hidravličen cilinder hidravličnega krmiljenja zelo olajša vožnjo.

Servisni položaj

Servisni položaj kosišča olajša čiščenje in servis.

Motor Kubota D 1123 cm³
Moč 17.8 kW-24,2 KM
Kosišče         Combi 132 (132cm), Combi 155 (155cm)
Teža 677 kg
Načini košnje Mulčenje, izmet 

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna P 525DX s kabino