Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €
do -10%
Husqvarna 225i ( 14

Husqvarna 225i ( 14" ) SET

Šifra: 30266
Blagovna znamka: Husqvarna

Set z baterijo Husqvarna 40-B140 (Li-Ion, 36V, 4,0Ah) in polnilnikom 40-C80! Husqvarna 225i je okretna akumulatorska verižna žaga z zmogljivim motorjem, ki kljub lahki zasnovi zagotavlja izjemno učinkovito delovanje ter visoko zmogljivost rezanja. Tako lahko udobno in učinkovito opravite z deli, kot so žaganje drv in obrezovanje ter podiranje manjših dreves. Nekoliko ožja in dobro uravnotežena zasnova verižne žage pripomore k enostavni uporabi, tudi kadar je prostor omejen. Akumulatorska baterija je v stroju nameščena vodoravno, kar olajša zamenjavo ter hkrati zmanjšuje nevarnost vdora vode v vložišče. Del prilagodljivega sistema BLiX36V družbe Husqvarna, ki omogoča uporabo iste akumulatorske baterije v različnih orodjih.vgh

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Zaloga: Na zalogi
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
399,00 € 359,10 €
ali
  • 3 x 130,33 €
  • 6 x 65,90 €
  • 12 x 33,69 €
  • 24 x 17,60 €
  • 36 x 12,25 €

savE™

Glede na pogoje dela lahko izbirate med običajnim načinom dela in funkcijo savE™ za maksimalen čas delovanja. Ne glede na izbiro boste vedno dosegli popoln rezultat.

Brezkrtačni motor

Visoko razmerje med navorm in težo za večjo učinkovitost in zanesljivost, manj hrupa in daljša življenjska doba stroja.

Ročni napenjalnik verige

Hitro in enostavno napenjanje verige oz. montaža meča brez kakršnegakoli orodja.

Hitro odpiranje prokovčka rezervoarja

Hitro in enostavno odpiranje prokovčka rezervoarja

Svoboda brez kabla

Brez bencina, brez hrupa motorja, brez emisij in potrbno je samo pritisniti na gumb. Zmogljiv 36V Li-ionski akumulator je izdelan za zanesljivo, dolgotrajno rabo in se lahko enostavno vedno znova in znova napolni.Asortiman Husqvarna akumulatorskih strojev ponuja okoljsko osveščenim uporabnikom vse od trimerja, verižne žage in škarij za živo mejo.

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem

Visoko zmogljiv akumulatorski sistem Husqvarna ponuja široko paleto možnosti, od lahkih vgrajenih akumulatorjev do nahrbtnih akumulatorjev. Akumulatorji v našem sistemu so narejene za dolgotrajno uporabo, hitro se polnijo in še hitreje zamenjajo za neprekinjeno uporabo. Naš akumulatorski sistem omogoča prilagodljivo uporabo v različnih strojih Husqvarna, zato boste vedno našli prilagojeno akumulatorsko rešitev, ki bo popolnoma ustrezala vaši nalogi.

Napetost akumulatorja 36V
Hitrost verige 12m/s
Meč 3/8p /1.3 /35 cm
Teža 3,1 kg

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna 225i ( 14" ) SET