Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Motorna žaga Husqvarna 585 24"

Šifra: 27589
Blagovna znamka: Husqvarna

Spoznajte robustnost naše nove 90-kubične bencinske verižne žage! Husqvarna 585 je bila razvita za gozdarske delavce in negi dreves, ki iščejo robustno in vzdržljivo verižno žago, s katero je enostavno manevrirati in jo vzdrževati tudi v težkih razmerah. Ta verižna žaga združuje preizkušeno tehnologijo s sodobno zasnovo in zmogljivostjo. Zmogljiv motor X-Torq v kombinaciji z verigami X-Cut C85/C83 zagotavlja odlično zmogljivost rezanja. Opremljena je z mečem X-Tough™, ki je na voljo od 20" do 36".

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Razpoložljivost:
Ni na zalogi

Najboljša zmogljivost rezanja v svojem razredu

Zmogljivost rezanja je rezultat kombinacije izjemno zmogljivega motorja X-Torq® in kot britev ostre verige X-CUT™, končni rezultat pa je neprimerljivo večja produktivnost. Z njo boste dosegli boljše in hitrejše rezultate ter si zagotovili boljšo izkušnjo pri rezanju.

Večja učinkovitost - najboljši razmerje med močjo in težo v svojem razredu

V primerjavi s konkurenčnimi modeli v istem razredu prostornine novi 592 XP® ponuja neprekosljivo kombinacijo nizke teže in visoke ravni moči, zaradi česar ste učinkovitejši. Optimalno ravnotežje žage je posledica optimiziranega težišča in lahkega meča X-Tough™ Light kar bo omogočilo lažje manevriranje in učinkovitejši delovni dan.

Enostaven zagon in bistvena zanesljivost

Postopek zagona je poenostavljen in ne glede na razmere ali temperaturo motorja je potreben le en postopek zagona, kar še dodatno izboljša zanesljivost. Poleg tega je opremljen z zmogljivim zračnim filtrom z gumijastim tesnilom in robustnim karterjem, ki prenese palice do 36 palcev.

Vedno optimizirano

Zaradi tehnologije AutoTune 3.0 so nastavitve motorja vedno optimizirane za največji zagon in zmogljivost v vseh razmerah, tako da vam ne glede na izzive ne uidejo. Ni potrebe po ročnem nastavljanju uplinjača.

Servisni priključek

Enostavnejša diagnostika pomeni hitrejše in boljše servisiranje pri prodajalcu. Servisni priključek serviserju omogoča, da vašo žago poveže z digitalnim servisnim orodjem in v hipu opravi vse pomembne preglede.

Hitro pospeševanje

Majhna teža vseh premikajočih se delov pomeni hitro pospeševanje.

Boljše izmetavanje drobcev preprečuje zamašitev

Pokrov sklopke je zasnovan tako, da optimizira hiter in varen izmet žaginih ostružkov. Preprečuje zamašitev tudi pri rezanju lesa z dolgimi vlakni.

Vbrizgavanje zraka filtrira 98 % vnešenega prahu

Omogočajo polne delovne dni z ohranjeno zmogljivostjo in manjšo obrabo motorja.

Prostornina valja 86 сm³
Moč 5.1 kW-6.93 KM
Meč 3/8  /1.5  /60 cm
Teža (samo žaga) 7.5 kg
Podgrad Murska Sobota Lenart
Motorna žaga Husqvarna 585 24"