Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Husqvarna P 535HX

Šifra:
Blagovna znamka: Husqvarna

Hibridni rider Husqvarna P 535HX je idealen za učinkovito vzdrževanje večjih zelenih površinin to z odličnim končnim rezultatom. Ergonomska vozniška kabina s sodobnim barvnim zaslonom na dotik in lahko dostopnimi upravljalniki nudi udobno vožnjo med dolgim ​​delovnim časom. Rider P 535HX lahko upravljate z visoko zmogljivimi kosišči do 180 cm širine. Ti ponujajo zelo visoko stopnjo učinkovitosti in zagotavljajo najboljše rezultate košnje na katerem koli terenu. Zahvaljujoč 20-palčnim platiščem, elektronskemu pogonu na vsa kolesa in zgibnim krmiljenjem je manevriranje enostavno tudi na neravnih terenih in v zapletenih predelih. Dva elektromotorja poganjata pogonske osi koles, medtem ko gred za odvajanje moči, hidravliko in električni generator poganja dizelski motor. Komercialni sestavni deli in enostavno vzdrževanje zagotavljajo brezkompromisno vzdržljivost in največji čas delovanja. S kombinacijo dveh virov energije ima hibridni sistem P 535HX izjemno visoko zmogljivost, a vse ostaja v kompaktni in okretni obliki. Hibridni sistem prav tako zmanjšuje skupno porabo goriva, ogljični odtis in obratovalne stroške.

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Moč motorja (kw): 17,8
Širina košnje (cm): 132-180
Štirikolesni pogon: DA
Izdelek je na voljo samo z osebnim prevzemom.
Razpoložljivost:
Ni na zalogi
Cena:
38.115,00 €

Hibridni pogonski sistem

Opremljen s hibridnim pogonskim sistemom, ki ga je mogoče upravljati v dveh različnih načinih pogona; električni način (uporablja se med prevozom) in hibridni način (delujoč dizelski motor in akumulator je aktiven), kjer načini neprekinjeno medsebojno delujejo, odvisno od rezalnih pogojev:- normalni pogoji; moč dizelskega motorja se uporablja za pogon sprednjega priključka prek kardanske gredi, pogon in polnjenje baterij, če je potrebno- težke razmere; moč dizelskega motorja se uporablja samo za upravljanje sprednjega priključka prek kardanske gredi. Napajanje pogona se napaja iz akumulatorja.

Pogonski sistem s pogonom na vsa kolesa (AWD)

Pogonski sistem s pogonom na vsa kolesa (AWD) je elektronsko krmiljen preko integriranih senzorjev, kar zagotavlja optimizirano oprijem. Pogonska kolesa posamezno in samodejno nastavijo pravilno hitrost v vseh situacijah, kar odpravlja potrebo po umerjanju hitrosti pogonskega sistema.

Dizelski motor Kubota

Visoko zmogljiv 3-valjni dizelski motor Kubota s polnim tlačnim mazanjem. Motor združuje gospodarno porabo goriva z izjemno zmogljivostjo, navorom in nizkimi emisijami.

Elektronski merilnik goriva

Elektronski prikaz prostornine goriva v posodi, vgrajen opozorilni sistem za nizko raven. Jasno in enostavno za branje na LED zaslonu.

Sedež s polnim vzmetenjem Grammer®

Komercialni premium sedež z nizko profilnim vzmetenjem in hitro prilagoditvijo teže. Široke ergonomske sedežne blazine ter nasloni za roke po višini in kotu so odlična podpora karoseriji. Opremljen z avtomatskim zložljivim varnostnim pasom in ledvenim opornikom za občutljivo ledveno regijo.

Motor Kubota D1105-HYBRID 1123 cm³
Moč 17.8 kW-24,2 KM + Električni 2x4 kW
Kosišče         Combi 132 (132cm), Combi 155 (155cm), R180 (180cm)
Teža 790 kg
Načini košnje Mulčenje, izmet 

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna P 535HX