Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Husqvarna R 112C

Šifra: 13275
Blagovna znamka: Husqvarna

Če želite Husqvarna Rider z njegovo zmožnostjo košnje okoli gredic, grmičevja in drugih ovir na vaši trati, ne želite pa troja za košnjo velikih površin, potem je Husqvarna R 112C perfektna izbira za vas. S svojim kompaktnim designom omogoča enostavno rokovanje tudi na najtesnejših površinah in je enostaven za shranjevanje. 

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Moč motorja (kw): 6,4
Širina košnje (cm): 85
Razpoložljivost:
Ni na zalogi

Če želite Husqvarna Rider z njegovo zmožnostjo košnje okoli gredic, grmičevja in drugih ovir na vaši trati, ne želite pa troja za košnjo velikih površin, potem je Husqvarna R 112C perfektna izbira za vas. S svojim kompaktnim designom omogoča enostavno rokovanje tudi na najtesnejših površinah in je enostaven za shranjevanje. Navkljub svojemu kompaktnemu formatu pa zagotavlja dober vlek in udobno vožnjo po pobočjih in mokrih površinah. Z zglobnim krmiljenjem lahko zavijate hitro z minimalnim krogom obračanja. S spredaj nameščeno kosilno enoto pa imate izjemen pregled nad delovnim območjem.

BioClip® (mulčenje)

BioClip® (mulčenje) zagotavlja izjemne rezultate košnje na pogosto košenih površinah. Trava se seseklja na majhne koščke, ki hitro razpadejo in potem služijo kot naravno gnojilo.

Kosilna enota Combi

Kosilna enota Combi združuje dva različna načina košnje v enem. izbirate lahko med BioClip® za gnojenje trate in izmetom nazaj za učinkovito košnjo na območjihz višjo in bolj grobo travo.

Hidrostatičen menjalnik krmiljen s pedali

Hitrost in smer vožnje se krmilita s pedali, da imate obe roki prosti in na volanu za optimalen nadzor nad vožnjo.

Motor Husqvarna HS413AE 413 cm³
Moč 8.4 kW-11.42 KM
Kosišče         Combi 85 (85cm)
Teža 190 kg
Načini košnje Mulčenje, izmet

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna R 112C