Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Husqvarna R 115C

Šifra: 13618
Blagovna znamka: Husqvarna

Kompakten in uporabniku prijazen Rider s 95 cm kosilno enoto Combi . Posebej primeren za lastnike hiš, ki želijo učinkovito in večnamensko sedežno kosilnico s katero se enostavno kosi okoli ovir kot so drevesa, grmovje in gredice. Zglobno krmiljenje in čelno nameščena kosilna enota zagotavljata intuitivno krmiljenje, odlične rezultate košnje in popoln pregled nad delovnim območjem. S pedali krmiljen hidrostatičen menjalnik, lahko dostopne krmilne ročice in samodejni vklop kosilne enote spremenijo košnjo v užitek. Pogon na zadnja kolesa zagotavlja dober oprijem in vlek tudi na nagnjenih terenih. Ta rider zmore veliko več kot samo košnjo trave. Zahvaljujoč priključkom kot so snežna deska, prikolica, česalo in trosilnik lahko s tem strojem vaš vrt vzdržujete čez vso leto.

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Moč motorja (kw): 9,5
Širina košnje (cm): 95
Razpoložljivost:
Ni na zalogi

Kompakten in uporabniku prijazen Rider s 95 cm kosilno enoto Combi . Posebej primeren za lastnike hiš, ki želijo učinkovito in večnamensko sedežno kosilnico s katero se enostavno kosi okoli ovir kot so drevesa, grmovje in gredice. Zglobno krmiljenje in čelno nameščena kosilna enota zagotavljata intuitivno krmiljenje, odlične rezultate košnje in popoln pregled nad delovnim območjem. 

BioClip® (mulčenje)

BioClip® (mulčenje) zagotavlja izjemne rezultate košnje na pogosto košenih površinah. Trava se seseklja na majhne koščke, ki hitro razpadejo in potem služijo kot naravno gnojilo.

Kosilna enota Combi

Kosilna enota Combi združuje dva različna načina košnje v enem. izbirate lahko med BioClip® za gnojenje trate in izmetom nazaj za učinkovito košnjo na območjihz višjo in bolj grobo travo.

Hidrostatičen menjalnik krmiljen s pedali

Hitrost in smer vožnje se krmilita s pedali, da imate obe roki prosti in na volanu za optimalen nadzor nad vožnjo.

Motor Briggs & Stratton AVS 4145 500 cm³
Moč 9.5 kW-13.92 KM
Kosišče         Combi 95 (95cm)
Teža 208 kg
Načini košnje Mulčenje, izmet

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna R 115C