Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Husqvarna R 316TX AWD

Šifra: 10412
Blagovna znamka: Husqvarna

Zmogljiv vsestranski Rider, z dvovaljnim motorjem in pogonom na vsa kolesa, ki se lahko opremi s 94, 103 ali 112 cm kosilnimi enotami Combi, ki zagotavljajo prvovrstne rezultate košnje z BioClip® ali izmetom nazaj. Posebej primeren za uporabnike, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in perfektne rezultate dela čez vso leto. Edinstven sistem zglobnega krmiljenja in spredaj nameščena kosilna enota zagotavljajo intuitivno upravljanje, izvrstno dostopnost tudi v najmanjši kotiček in odličen pregled nad delovnim območjem. Pogon na vsa kolesa občutno olajša delo in vožnjo na neravnem in spolzkem terenu. Na kratko – s tem Riderjem boste doživeli edinstveno izkušnjo v vožnji. Za optimalno izkoriščenost stroja čez vso leto ga lahko enostavno opremite tudi z različnimi priključki kot so metla, snežna deska in snežna freza. Z dodatnimi lastnostmi kot so s pedali krmiljen hidrostatičen menjalnik, lahko dostopni krmilni elementi in servisni položaj kosilne enote postaneta delo s strojem in vzdrževanje užitek. (maks. moč 14,5 hp pri 3600 o/min) Cena vključuje Rider brez kosilne enote

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Moč motorja (kw): 9,6
Širina košnje (cm): 94-112
Štirikolesni pogon: DA
Izdelek je na voljo samo z osebnim prevzemom.
Razpoložljivost:
Ni na zalogi

Krmiljenje zadnje preme

Edinstven sistem krmiljenja zadnje preme omogoča premikanje koles pod zadnjim delom stroja. Rezultat je izjemna manevrirnost in zelo majhen obračalni krog.

HMI Display

Intuitivni zaslon komunicira z voznikom z vizualnimi simboli in opozorilnimi zvoki, pomaga pri upravljanju in daje podatke ter opozorila v realnem času.

Nastavljiv volan

Po višini nastavljiv volan za večje udobje in ergonomijo.

Spredaj nameščena kosilna enota

Spredaj nameščena kosilna enota omogoča izjemno lahko dostopnost do vseh kotičkov in košnjo pod grmovjem, klopmi v parku itd.

Motor Kawasaki V-Twin FS481V, 603 cm³
Moč 9.8 kW-13.3 KM
Kosišče         Combi 94 (94cm), Combi 103 (103cm), Combi 112 (112cm)
Teža 248 kg
Načini košnje Mulčenje, izmet

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna R 316TX AWD