Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €
do -10%

Husqvarna R420TsX AWD

Šifra: 23641
Blagovna znamka: Husqvarna

Kompaktna, visoko zmogljiva, s štirikolesnim pogonom, Rider kosilnica z močnim motorjem Kawasaki V-twin. Servo krmiljenje za enostavno košnjo večjih in razgibanih travnatih površin. Posebno ogrodje za priključke omogoča hitro zamenjavo priključka brez uporabe orodja. Bluetooth priključek omogoča spremljanje Rider kosilnice kar preko aplikacije Husqvarna Connect. Opremljen je s pogonom na vsa kolesa, z LED žarometi, servo krmiljenje, hidrostatični menjalnik. R 420TXs AWD je primeren za domačo, kot tudi občasno poklicno uporabo (srednja velika kot tudi velike površine, športni objekti, hotelski parki). Cena vključuje Rider brez kosilne enote

Preberite več
Blagovna znamka: Husqvarna
Moč motorja (kw): 14
Širina košnje (cm): 103-122
Štirikolesni pogon: DA
Zaloga: Na zalogi
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
14.799,00 € 13.319,00 €

Kawasaki-jev OHV-motor za profesionalno rabo

Motor Kawasaki V-twin z visečimi ventili in polnim tlačnim mazanjem in oljnim filtrom. Združuje izjemno moč in navor z majhno porabo goriva.

XChange

Edinstvena hitra spojka omogoča hitro in enostavno menjavo priključkov brez uporabe orodja. Pripravite se na novo nalogo v eni minuti.

Servo volan

S servo volanom se ne boste utrudili ampak boste uživali v vožnji.

HMI Display

Intuitivni zaslon komunicira z voznikom z vizualnimi simboli in opozorilnimi zvoki, pomaga pri upravljanju in daje podatke ter opozorila v realnem času.

Premium sedež

Udoben premium sedež z visokim hrbtnim naslonjalom in naslonjali za roke. Sedež se posuši sam, za dodatno zaščito pred dežjem ga je pa možno preložiti naprej. Univerzalna montaža. (Naslonjala za roke opcionalno)

Motor Kawasaki V-Twin FS651V, 726 cm³
Moč 14.0 kW-19.0 KM
Kosišče         Combi 103 (103cm), Combi 112 (112cm), Combi 112 (123cm)
Teža 316 kg
Načini košnje Mulčenje, izmet 

 

Podgrad Murska Sobota Lenart
Husqvarna R420TsX AWD