Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 150 €

Letni servis robotskih kosilnic

Naši strokovno izšolani strokovnjaki natančno vedo, kaj je potrebno preveriti, nastaviti in nadomestiti, da bo vaša kosilnica Automower® delovala varno, nemoteno in zmogljivo tudi v naslednjih letih.

Z našim letnim servisom poskrbite za vse potrebne servisne korake v skladu z veljavnimi specifikacijami proizvajalca. S tem ustvarjamo optimalno podlago za ohranjanje vrednosti vaše robotske kosilnice.

Za vse robotske kosilnice Husqvarna Automower® prodane leta 2018 in 2019 se z rednim letnim servisiranjem pri nas podaljša tovarniška garancija na 5let. Od leta 2020 je ta opcija za doplačilo, garancijo je potrebno dokupiti v roku enega meseca od nakupa robotske kosilnice.

ENKRAT HUSQVARNA AUTOMOWER® -VEDNO HUSQVARNA AUTOMOWER®

 

 

DODATNE STORITVE

 

*

Letni servis vaše robotske kosilnice je optimalna izbira za ohranjanje vrhunske kondicije in s tem vrednosti vaše robotske kosilnice. Ni omejitve glede na starost vaše robotske kosilnice – poskrbimo, da bo delovala in izgledala kot nova. Zaradi moderne in občutljive elektronike čiščenje poteka po posebnih postopkih. Končni zaščitni premaz poskrbi za lesk in zaščito pred vremenskimi vplivi, od dežja do močnega sonca. S tem se podaljša življenjska doba plastičnega ohišja in pokrova. V ceno so všteta tudi vsa tesnila in 1-delni set nožev.

Zimovanje pri nas vam prihrani ogromno skrbi. Vaš Automower® je zavarovan pred krajo in poškodbami, obenem pa poskrbimo za shranjevanje ob upoštevanju zahtev sodobnih baterijskih celic. Navsezadnje, vam prihrani tudi nekaj prostora.

Nadomestni deli niso vključeni v ceno servisa, razen nožev, tesnil in membran.

Pri prevzemu robotske kosilnice na domu mora biti le-ta pripravljena na prevzem.

V primeru ne-zimovanja, mora stranka prevzeti svoj robot v roku 7 dni od prejetja obvestila, drugače se zaračuna strošek zimovanja.

Vse cene vključujejo 22% DDV.

NAŠA ZBIRNA IN PREVZEMNA MESTA SO V VSEH NAŠIH POSLOVALNICAH.